De Chef

Gaetano is autodidact.

Vanaf de leeftijd van 15 tot 16 jaar, werkte hij als « Roomservice » in Mc Donald ***** hotel in Brussel. Maar het is vanaf zijn 18 jaar dat Gaetano zich begeeft in de

restaurants en er de ontberingen leert van het beroep. Later werkte hij ook in grote zaken waar hij aangescherpt werd in de discipline van een onberispelijke service in de eetzaal.

Op zijn dertig jaar realiseert Gaetano zijn droom, opende hij zijn eigen restaurant, ANCORA! Het restaurant is twee jaar oud werd overgenomen op meesterlijke wijze door Gaetano en het succes is er direct!

Hij richt zich zowel van de keuken naar de zaal omdat hij het belangrijk vindt om rechtstreeks contact met de klanten te hebben.

Later ontdekte hij een groeiende interesse in het koken en het is naast Laurent, de Belgische chef-kok die zijn eigen restaurant in Frankrijk heeft, dat Gaetano zijn eerste stappen zet in de keuken.

Helaas is het lot van de zaak verzegeld en dat na meer dan 23 jaar. Gaetano besloot zijn zaak te sluiten op 14 februari 2012 op de avond van Valentijnsdag!

Het is vanaf 1 maart 2012 dat Gaetano zich verplaatst naar Diegem in het restaurant van zijn zoon Alessandro. Denkend dat het maar voor een paar maanden was, heeft het leven er anders over beslist en is Gaetano nu gelukkig om u te verwelkomen in de Osteria degli Angeli, zijn tweede « kind »!