Herfst- winter Suggesties

Voorgerechten – Entrées

  • Huisgemaakte Kaaskroketten
    14 €
    Fondues au fromage Maison
  • Ganzelever en toast, spéculoos poeder en Luikse siroop
    17 €
    Foie Gras et toast, poudre de séculoos et sirop de Liège
  • Wilde terrine met drie confits (vijgen, uien & bisbessen)
    17 €
    Terrine gibier et trois confits (figues, oignons & airelles)
  • Pannetje van scampis en huisjeslakken met een lookboter
    13 €
    Cassolette de scampis et escargots beurre à l’ail

Hoofdgerechten – Plats

  • Hinde filet « Fine Champagne » met appel en bosbessen, bospaddestoelen en kroketten van aardappelen
    29 €
    Mignon de Bîche « Fine Champagne », pomme-airelles, champignons des bois et croquettes de pomme-de-terre
  • Kabeljauwrug met spinazie, Mousseinesaus en aardappelpuree
    28 €
    Dos de Cabillaud sur épinards, sauce Mousseline et purée de pomme-de-terre
  • Duo van Kalfsniertjes en kalfswezerik « du Gourmet », bospaddenstoelen, room, geflambeerd m. Cognac en tagliatelle
    29 €
    Duo de Ris et Rognons de Veau « du Gourmet », aux champ.des bois, crème légère, flambé Cognac, servi avec tagliatelles
  • Ossenhaas « Triffolatti », met look, witte wijnsausje met bospaddenstoelen en frietjes
    32 €
    Filet Pur de bœuf « Trifolatti », à l’ail, sauce au vin blanc . et champignons des bois, avec pommes frites

Menu Formule : 2 hapjes, voorgerecht., hoofdgerecht.en nagerecht naar keus 49€
All In Formule(2 pers.min.) : met glas Prosecco, Menu, koffie en 1 fles wijn van onze keus voor 2 pers. : 60 € p.p.

Formule Menu : 2 A.B., entrée, plat, dessert au choix : 49 €
Formule All In (2 pers. min.) : flûte de Prosecco, Menu, café et 1 bout.de vin . de notre sélection : 60 € p.p.